Nieuwe samenwerking als KPN Partner voor Mobiel Internet

Vanaf 1 november zet Exception een stap voorwaarts door partner te worden van KPN voor mobiele 4G en 5G internetverbindingen. Deze nieuwe samenwerking belooft een verbetering voor de mobiele internetoplossingen voor klanten overal in Nederland.

“Deze samenwerking met KPN stelt ons in staat om binnen een dag een mobiele internetoplossing te implementeren, waar ook in Nederland,” zegt Gerard Hoeksema, productspecialist bij Exception. “Of het nu gaat om een primaire verbinding met een vast IP-adres of om een backup-oplossing, wij zorgen dat onze klanten altijd en overal verbonden zijn.”

Deze flexibele mobiele internetdiensten zijn ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan betrouwbare, snelle en veilige internettoegang, zowel op vaste locaties als onderweg. Met de keuze uit een reeks van mobiele routers, biedt Exception oplossingen op maat die aansluiten bij de unieke behoeften van elke klant.

“De mogelijkheid om snel en veilig een mobiele verbinding op te zetten, ongeacht de locatie, is essentieel in onze altijd verbonden wereld,” voegt Hoeksema toe. “Met onze expertise en de krachtige netwerkcapaciteiten van KPN, zijn we klaar om een nieuw tijdperk van connectiviteit in te luiden.”

Met deze samenwerking bevestigt Exception haar reputatie als innovator in de ICT-sector, en versterkt haar positie als een betrouwbare partner voor bedrijven die zoeken naar betrouwbare, flexibele ICT-oplossingen.