Internetverbindingen

Als er één onderdeel is dat voor het gemak van probleemloos werken van belang is, dan is het wel snel internet. Hoe goed we het bedrijfsnetwerk ook inregelen en hoe snel iedere werkplek ook is; snel en betrouwbaar internet is de basis. De oplossingen die we aan onze klanten bieden vertrouwen erop.

Exception levert verschillende soorten van connectiviteit en in verschillende snelheden. Dat doen we op plekken waar verschillende opties te verkrijgen zijn, voor elke situatie maken we daarbij de beste afweging. Waar nog geen snel internet beschikbaar is leggen we het aan en dat doen we samen met GreenIX. Ontstaan vanuit de behoefte om optimaal gebruik te kunnen maken van alles wat probleemloos werken mogelijk maakt, levert GreenIX snel zakelijk internet op iedere locatie.

Kijk eens op de website van GreenIX of neem direct contact met ons op voor een informerend gesprek over de mogelijkheden die er voor u zijn.

Voor meer informatie of een offerte op maat.

Betrouwbaar

Een internetverbinding via Exception is zo betrouwbaar als mogelijk. Uw gegevens en bestanden zijn altijd snel bereikbaar.

Snelheid

Met snel zakelijk internet is probleemloos werken nog gemakkelijker. De juiste snelheid voor alle systemen en processen garandeert dat alles werkt zoals het bedoeld is.

Symmetrisch

Een snelle zakelijke internetverbinding is symmetrisch. Daarmee is het verzenden van bestanden net zo snel als het downloaden en wordt delen en samenwerken vanaf iedere locatie gemakkelijk.