Remote Desktop

Remote Desktop ofwel thuiswerken, of werken in de Cloud, maar natuurlijk gewoon werken vanaf iedere locatie. Met onze Remote Desktop oplossingen maken we dat mogelijk en kan iedereen en overal vandaan werken en gebruikmaken van alle programma’s, gedeelde mappen en andere systemen van uw organisatie.

Met Remote Desktop is het niet nodig om op kantoor servers en krachtige computers te gebruiken. Alle rekenkracht en opslag wordt in onze beveiligde datacenters geplaatst. Daar gebeurt het echte werk en met elke computer, laptop of tablet is makkelijk met het bekende bureaublad verbinding te leggen.

Ideaal voor thuiswerken

Versies en updates

Omdat bij Remote Desktop alle software op een centrale plek geinstalleerd wordt beschikken alle gebruikers over dezelfde versie. Geen problemen meer dus met die medewerker die de laatste versie nog niet geinstalleerd heeft; dat gaat automatisch. Updates worden voor alle gebruikers tegelijk uitgerold en zelfs de back-up is snel te maken en terug te zetten.

Veiligheid

Werken met Remote Desktop is veel veiliger. Niet alleen omdat gebruikers geen bestanden meer op eigen laptops of computers hebben staan met alle risico’s die daarbij horen, maar ook omdat alle gegevens gezamenlijk beschermd worden. Virus- en malware bescherming verloopt centraal en is altijd up-to-date. Toegang tot de werkomgeving kan bovendien beschermd worden; wel vanaf kantoor en thuis, maar niet vanuit het buitenland.

Wilt u alles weten over probleemloos werken vanaf iedere locatie?