Dit zijn we en dit doen we

Exception ondersteunt je full service voor ICT en online. Met onze ervaring en expertise bieden we oplossing voor klanten in binnen- en buitenland. De meeste van onze klanten bevinden zich in de omgeving, of in de nabijheid, van Groningen.

We zijn begonnen in 1999 en hebben onze werkwereld zien veranderen met mooie ontwikkelingen, die steeds opnieuw vragen, uitdagingen en oplossingen boden en dát is waar we goed in zijn. We zoeken voortdurend naar oplossingen en beperken ons dus niet tot wat we al kennen, aar als je toch wilt weten wat wij goed kunnen en wat we voor je kunnen doen, lees dan verder.

 

Kantoorautomatisering

Dit is de basis. Jij en je werkplek en alles daaromheen zodat je direct aan de slag kunt.

We zorgen ervoor dat waar jouw werkplek ook is, je snel en gemakkelijk kunt werken met alles wat daarbij komt kijken; delen met je collega’s, printen en koppelingen met systemen die je elke dag nodig hebt. Met backups en beveiliging zorgen we ervoor dat je altijd overal bij kunt.

Projectmanagement

Wij helpen je met veranderingen die vragen om meer inzet en aandacht.

Projecten vragen meer van organisaties als het gaat om plannen, kosten, overleg en resultaat. Allemaal zaken die we je graag en vooral goed uit handen willen nemen. Daarbij staan we niet op afstand maar kun je altijd direct bij ons terecht, omdat je daar het beste resultaat van krijgt.

 

 

Security

Voor jouw digitale veiligheid en die van je relaties en je klanten kun je op ons rekenen.

Dat hoeven we niet meer uit te leggen toch? We doen het wel. Want online veiligheid is namelijk meer dan een scanner of een firewall; we helpen je ook met de bijbehorende processen en het inregelen. En als er dan toch iets misgaat zetten we snel een backup voor je terug.

Hosting

Je server of je website, daar wil je graag snel bij kunnen. Dat snappen wij en daar zorgen we voor.

Wij hebben servers in verschillende datacenters staan waar je zo op mag inhaken. Voor je kantooromgeving zodat je overal snel kan werken, back-ups kunt maken en downloaden, of voor je website en je mail. Zeg het maar!

 

 

Connectiviteit

Wij regelen die verbinding voor je om snel te kunnen werken, zonder vertraging en altijd online.

Een internetverbinding is niet overal zomaar geregeld, maar wij kunnen het. Glasvezel, coax of oldskool telefoonlijnen; wij weten precies hoe we dat voor jou op elke locatie voor elkaar krijgen.

Telefonie

Je belt vast wel eens en dat zal niet veranderen, maar bel ons ook eens.

Dan leggen we je uit dat we VOIP-bellen voor je kunnen installeren op een manier die niet alleen voordelig is, maar ook mogelijkheden biedt voor doorschakelen, terugbellen, voicemail biedt met een kwaliteit die onomstreden is.

 

 

Apparatuur

We kopen het voor je, installeren het en zetten het neer. Dit klinkt niet superspannend.

En dat is het misschien ook niet, maar we kopen er wel meer van dan jij in je eentje en dat scheelt. Bovendien zijn de garantievoorwaarden vaak beter en werkt het natuurlijk allemaal goed samen met wat we al voor je hebben neergezet of nog gaan neerzetten.

Koffie

De vloeistof waar alles op draait en mee begint.

We verbouwen en importeren het niet, maar we kopen het wel van de goede soort en hebben een fijn apparaat dat we graag aanzetten om kennis te maken en te bespreken wat we voor je kunnen doen. We hebben vanzelfsprekend ook thee, fris en water en een uitgebreid koekjes assortimen (als je snel bent). Als jij zelf ook goede koffie hebt komen we net zo graag bij jou langs!