Over Ons

Bij Exception leveren we de beste oplossingen voor probleemloos werken. Dat betekent dat we ons inzetten om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken je werk te doen met alle middelen die je daarvoor nodig hebt. Van kantoorautomatisering zoals een fijne werkplek met snelle computer met een mooi beeldscherm tot een goed beveiligd netwerk en stabiele, snelle hosting van je website of applicatie. Ons aandachtsveld is daarbij breed, de specialisatie is onze ondersteuning; die is van hoge kwaliteit. Dat is tenminste wat onze klanten ons vertellen en zoals we hier weten; die hebben altijd gelijk!

Exception bestaat sinds 1999 en we hebben onze werkwereld zien veranderen met mooie ontwikkelingen, die steeds opnieuw vragen, uitdagingen en oplossingen boden en dát is waar we goed in zijn. We zoeken voortdurend naar oplossingen en beperken ons dus niet tot wat we al kennen. Wil je meer weten of wat wij goed kunnen en wat we voor jou kunnen doen, bekijk dan ons diensten overzicht.

De beste oplossingen

Onze specialiteit is probleemloos werken. We zorgen er voor dat alle systemen, apparatuur en procedures bij onze klanten goed samenwerken, duidelijk en makkelijk te gebruiken zijn en veilig zijn. Daarvoor hebben we een uitgebreid aanbod aan diensten die we op maat combineren om de beste oplossing te krijgen.

ISO Certificering

Onze werkwijze en systemen voor informatiebeveiliging van netwerkbeheer, hosting, telefonie en kantoorautomatisering voldoen aan de ISO/IEC 27001 norm. Deze norm specificeert informatiebeveiliging en omschrijft hoe procesmatig met het beveiligen van informatie wordt omgegaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van de informatie binnen de organisatie zeker te stellen.

Om dit te garanderen hanteren wij een geheel van preventieve maatregelen, procedures en processen. Hiermee zijn wij, onze klanten en relaties verzekerd van een optimaal beveiligde en beschikbare informatievoorziening.

Wij gaan serieus met informatiebeveiliging om en als voor u hetzelfde geldt, dan vindt u in ons de juiste partner.

Wilt u meer weten over optimale zekerheid over uw bedrijfsgegevens met een hoge beschikbaarheid, neem dan contact met ons op. Probleemloos werken betekent ook veilig werken.

Certificering op basis van ISO/IEC 27001 is volledig optioneel maar wordt in toenemende mate geëist van leveranciers en zakelijke relaties door organisaties die zich (terecht!) zorgen maken over de veiligheid van hun gegevens en de beveiliging van die gegevens door de supply chain of een netwerk.