Cybersecurity

Probleemloos werken is veilig werken met de zekerheid dat bestanden en gegevens betrouwbaar zijn en veilig afgeschermd voor ongewenste ogen. Bij Exception bieden we die veiligheid in verschillende soorten die passend kunnen zijn voor uw organisatie.

Veiligheid kan op veel manieren, sommige zijn slimmer dan andere en daar maken we dan ook een kritische keuze in. We willen voorkomen dat er een schijnveiligheid gecreëerd wordt door hoge investeringen, we richten ons op wat praktisch, uitvoerbaar en noodzakelijk is. Onze focus ligt daarbij primair op de gebruikers; de oplossingen moeten voor hen toepasbaar zijn en een duidelijk doel dienen. We helpen dan ook met de acceptatie en ondersteuning, omdat gebruikers de belangrijkste schakel zijn als het gaat om veiligheid.

Doorlopend beveiligd

Onze scans en monitoring zorgen voor doorlopende controles op uw netwerk. Veelvoorkomende bedreigen worden geblokkeerd voordat ze uw werk in gevaar kunnen brengen. Slimme algoritmes bepalen dat phishing aanvallen, ransomware en verdachte acties die mogelijk wijzen op nog onbekende virussen worden gestopt. Indien er toch een infectie doordringt zorgen beveiligde backup- en herstelprocedures er voor dat u zonder veel kostbare tijd te verliezen verder kunt werken.

Onze medewerkers zorgen voor een heldere instructie aan alle gebruikers van uw systemen en wijzen op mogelijke bedreigingen, verdachte e-mail berichten en wachtwoordbeheer.

Kies voor veilig werken en bel ons vandaag nog!

Firewalls

Exception levert zowel UTM-firewalls als standaard firewalls. UTM, Unified Threat Management, is de slimmere variant van standaard firewalls waarbij de ingestelde configuratie bepaalt welke toegang er verleend wordt. Deze is dan ook geschikt voor toepassingen waarbij vaststaat welke diensten wel en niet gebruikt kunnen worden.

Backup & Restore

Beveiligen van bedrijfsgegevens is niet compleet zonder een goede backup-procedure. Exception zorgt voor volledig geautomatiseerde backups van gegevens en systemen en doet dit meerdere malen per dag op verschillende manieren. De backup bestanden worden op verschillende locaties beveiligd opgeslagen en zijn direct beschikbaar voor herstel wanneer dat nodig is.

Twee-factor authenticatie

Door middel van meervoudige authenticatie wordt het voor onbevoegden zo goed als onmogelijk om inloggegevens te misbruiken. Gebruikers krijgen alleen toegang nadat er op twee (two factor) of meerdere (multiple factor) manieren bewijs is geleverd dat zij toegang mogen krijgen.

DDoS Protectie

Alle verbindingen en servers zijn voorzien van bescherming tegen DDoS aanvallen. Verdachte patronen in gebruik van het netwerk worden direct gedetecteerd en beoordeeld om acties te starten waarmee het inkomende netwerkverkeer wordt omgeleid.