Kantoorautomatisering

Probleemloos werken betekent dat alle onderdelen optimaal ingesteld zijn, goed met elkaar samenwerken en storingsvrij zijn. Bij Exception geloven we dat alleen wanneer dat het geval is, er sprake is van kantoorautomatisering die vóór je werkt. Alles dat daarvoor nodig is hebben we bij Exception in huis en met onze ervaring weten we goed hoe dat voor iedere situatie het beste in te richten is.

We richten ons op een complete aanpak. Alle netwerkonderdelen zoals routers, switches, bekabeling leveren en installeren we. Voor de werkplekken zorgen we voor computers en laptops, randapparatuur zoals printers, beeldschermen en alle andere accessoires als van muis tot webcam. Alles goed op elkaar afgestemd en makkelijk te gebruiken.

We leveren apparatuur van alle gangbare merken, geven een gedegen advies; de vrijheid om te kiezen ligt altijd bij de klant.

Bij een goed werkend kantoornetwerk waarin snelheid en gemak voorop staan is iedereen gebaat; uw medewerkers en uw klanten.

Het delen van bestanden, samenwerken aan documenten en doorschakelen van gesprekken is daarbij een vanzelfsprekendheid met de juiste bescherming tegen virussen en malware. Koppel dat aan de altijd bereikbare supportafdeling van Exception en uw medewerkers zijn verzekerd van alle voorwaarden om optimaal hun werk te kunnen doen.

Door te kiezen voor Exception heeft u een kantoornetwerk dat veilig is en voldoet aan alle voorwaarden die worden gesteld ten aanzien van informatiebeveilging en de wetgeving op het gebied van AVG.

Geïnteresseerd in probleemloos werken?

Bellen via VoIP

Bellen via VoIP heeft voordelen voor elke organisatie en is altijd kostenbesparend. Exception levert regelt het helemaal.

Hardware & apparatuur

Alle apparatuur van bekende merken wordt door Exception geleverd tegen scherpe prijzen.

Veilig

Probleemloos werken is veilig werken. Bij Exception leveren we alles om te garanderen dat dat het geval is.

Microsoft 365

Microsoft 365 (voorheen Office 365) is de complete kantoor oplossing met bekende programma’s als Word, Excel en Powerpoint en biedt alle mogelijkheden op de eigen systemen en via de browser.

Bij Exception zijn we gespecialiseerd in het installeren en instellen van Microsoft 365 voor alle soorten organisaties. Daarbij koppelen we eigen systemen of die van derde partijen en integreren we alles naadloos met eigen servers, toepassingen en apparatuur. Zo ontstaat de juiste combinatie tussen het gemak van Microsoft 365 en de specifieke onderdelen voor iedere organisatie.

Google GSuite

Met GSuite van Google heeft uw organisatie toegang tot alle zakelijke producten en diensten van Google. Met documenten en sheets waar medewerkers makkelijk samenwerken en die u probleemloos kunt delen met anderen. Mail en bestandsopslag zijn herkenbaar en het zoeken van informatie behoort tot het verleden.

Exception heeft ruime ervaring in het implementeren van Google GSuite voor kleine en grotere organisaties. Wanneer toegankelijkheid en veiligheid belangrijk is voor uw organisatie, laat u dan informeren over de mogelijkheden die GSuite biedt en hoe deze gekoppeld kunnen worden aan eigen systemen en apparatuur.