Exception trots ICT Sponsor van Maggie’s Center Nederland

Exception heeft zich onlangs aangesloten als ICT-sponsor van het eerste Maggie’s Center in Nederland, dat begin 2024 zijn deuren opent in Groningen, naast het UMCG. Dit centrum biedt een warme, huiselijke omgeving waar mensen met kanker en hun naasten kosteloze ondersteuning en begeleiding kunnen ontvangen, als aanvulling op de medische zorg.

“Maggie’s Centers hebben wereldwijd een enorme impact gehad, en wij zijn vereerd dat we mogen bijdragen aan het eerste centrum in Nederland,” zegt Marc Groote, Managing Partner bij Exception. “Bij Exception geloven we sterk in het ondersteunen van onze gemeenschap, en deze samenwerking met Maggie’s Center is een reflectie van die overtuiging.”

Maggie’s Centers, oorspronkelijk opgericht in het Verenigd Koninkrijk, bieden een unieke combinatie van architectuur, kunst en therapie om een helende omgeving te creëren. Met vestigingen in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Hong-Kong, Tokyo en Barcelona, heeft Maggie’s een positieve invloed op duizenden levens.

“Als ICT-sponsor zullen wij zorgen voor de technologische infrastructuur die essentieel is voor de werking van het centrum,” legt Grooteuit. “Ons doel is om een naadloze ervaring te bieden voor zowel de medewerkers als de bezoekers van het centrum.”

De betrokkenheid van Exception bij Maggie’s Center in Groningen onderstreept hun toewijding aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en hun wens om een positieve bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap.