Hosting diensten

Alle verschillende soorten van hosting diensten worden door Exception aangeboden. Daarbij is het zowel mogelijk om deze als managed hosting met volledig beheer uit te laten voeren of geheel zelfstandig. We hebben de mogelijkheid om in verschillende datacenters hosting aan te bieden waardoor redundantie en synchronisatie snel en tegen lage kosten uitgevoerd kunnen worden.

Mogelijkheden voor hosting omvatten servers voor werken op afstand, back-up en synchronisatie, websites, apps of databases. Ondersteunende diensten als domeinregistraties, DNS en e-mail en SSL certificaten vormen een standaard onderdeel van het aanbod.

We zijn altijd beschikbaar om de beste oplossing voor uw hosting te kiezen.

Koppelingen

Vanuit onze datacenters kan gekoppeld worden met kantoorlocaties, met andere datacentrers en met Microsoft 365, Azure of Amazon Web Services (AWS).

Gecertificeerd

Onze datacentra zijn gecertificeerd volgens ISO 27001, ISO 9001, ISAE 3402, NEN 1010 en NEN 3140.

Altijd op maat

We kiezen altijd voor de best geschikte variant wanneer het om hosting gaat en passen het aan wanneer nodig.

Virtualisatie en schaalbaarheid

We hebben ervoor gekozen om onze hosting oplossingen te virtualiseren. Alle systemen maken daarmee gebruik van onderliggende lagen vancapaciteit in rekenkracht en opslag. Deze systemen kunnen daardoor op- of afschalen wanneer dat nodig is en hebben dus altijd alle capaciteit tot hun beschikking om bereikbaar, betrouwbaar en snel te zijn.