Exception bevestigt expertstatus met vier jaar Microsoft 365 Certificering

Exception viert een belangrijke mijlpaal: vier jaar erkenning als gecertificeerde Microsoft 365 Administration Experts. Deze certificering onderstreept de diepgaande kennis en expertise van het Exception-team in het beheren en optimaliseren van Microsoft 365-omgevingen.

“In een snel veranderende technologische wereld is het van cruciaal belang dat ons team de meest actuele kennis en vaardigheden bezit,” zegt Marc Groote, Managing Partner bij Exception. “Deze voortdurende erkenning van Microsoft bevestigt onze inzet voor uitmuntendheid en onze toewijding aan het leveren van de beste oplossingen voor onze klanten.”

Met deze certificering blijft Exception voorop lopen in het aanbieden van geavanceerde oplossingen voor cloud computing en digitale transformatie. Het bedrijf staat bekend om zijn klantgerichte aanpak en vermogen om complexe uitdagingen in de ICT efficiënt aan te pakken.

Klanten van Exception profiteren van deze expertise door verbeterde efficiëntie, verhoogde productiviteit en robuuste beveiliging in hun Microsoft 365-toepassingen. “Onze focus ligt op het empoweren van onze klanten door hen te voorzien van toonaangevende technologische ondersteuning. Deze certificering is meer dan een badge; het is een belofte aan onze klanten dat ze in goede handen zijn,” voegt Groote toe.

Het team van Exception blijft zich ontwikkelen en innoveren, altijd strevend naar het leveren van topkwaliteit dienstverlening en het ondersteunen van hun klanten in de steeds evoluerende digitale wereld.