Exception ICT-Partner van Donar Basketbal

Exception is vanaf 1 november de officiële ICT-partner van Donar Basketbal. Deze samenwerking markeert een nieuwe fase in de digitale strategie van een van de meest prominente basketbalteams in Nederland.

De samenwerking symboliseert de fusie van topsport en top-ICT. “We zijn enthousiast om samen te werken met een sportorganisatie die net zo gepassioneerd en toegewijd is aan het behalen van resultaten als wij,” zegt Marc Groote, Managing Partner bij Exception. “Deze samenwerking met Donar is een bewijs van onze inzet om innovatieve ICT-oplossingen te leveren, niet alleen in het bedrijfsleven maar ook in de sportwereld.”

Donar, de meervoudig landskampioen basketbal uit Groningen en bekend om vele indrukwekkende prestaties in de basketbalarena, kijkt uit naar de technologische ondersteuning van Exception. “Met Exception aan onze zijde zijn we ervan overtuigd dat we onze operationele efficiëntie kunnen verbeteren en onze fans een nog betere ervaring kunnen bieden,” aldus een woordvoerder van Donar.

Exception zal Donar voorzien van geavanceerde ICT-oplossingen, waaronder cloud-diensten en cybersecurity, waardoor de club zich kan concentreren op wat ze het beste doen: winnen op het basketbalveld.

Met deze nieuwe samenwerking zet Exception haar missie voort om innovatieve en betrouwbare ICT-diensten te bieden, nu uitgebreid naar de dynamische wereld van het professionele Groningse basketbal.