VoIP Telefonie

Bellen over internet heeft zoveel mogelijkheden en is in vergelijking met traditionele telefooncentrales zoveel goedkoper dat het de meest voor de hand liggende keuze is wanneer het om betrouwbare telefonie gaat. Met VoIP is iedere medewerker altijd en overal bereikbaar. Op kantoor, tijdens het thuiswerken of onderweg.

De grote kracht van VoIP schuilt in het inregelen van de ‘telefooncentrale’. Deze slimme software regelt het doorschakelen, verzorgt alle voicemails en biedt uitgebreide belplannen. Met een belplan kan bijvoorbeeld geregeld worden;

  • op welke tijdstippen het kantoor bereikbaar is;
  • naar welke nummers er buiten kantoortijden wordt doorgeschakeld;
  • welke opties er in het keuzemenu aangeboden worden;
  • dat medewerkers voor vertrek zelf hun telefoon kunnen doorschakelen;
  • naar wie er wanneer doorgeschakeld kan worden op basis van afspraken.

Bellen met VoIP is bij Exception schaalbaar en flexibel. Het aantal VoIP toestellen en gebruikersaccounts is direct aan te passen. Heeft u er meer nodig, of een tijdje wat minder, dan regelt u dat probleemloos en zonder doorlopende kosten.

De snelste weg naar probleemloos bellen gaat via een telefoontje.

Volledig aanbod

Exception levert alle voorzieningen voor VoIP. We zorgen voor nieuwe telefoonnummers of porteren uw huidige nummers, afzonderlijk of in nummerblokken.

Alle toestellen

We leveren alle benodigde toestellen of sluiten de huidige VoIP toestellen aan. Nieuwe toestellen leveren we van alle bekende merken met verschillende mogelijkheden.

24/7 monitoring

Het VoIP netwerk wordt doorlopend gecontroleerd en gemonitord op beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Zo voorkomen we storingen en bent u altijd goed bereikbaar.