Waarom Team 4 Architecten voor Exception kiest

Team 4 is een toonaangevend architectenbureau en ontwerper van ruimte voor wonen, werken, leven, spelen, zorgen of recreëren. Daarnaast zijn ze al enige tijd klant van Exception en vooral tijdens de afgelopen periode blijkt hoe belangrijk dat voor ze is.  Gerrit Andela, zakelijk directeur van Team 4 zegt er het volgende over:

“Sinds enige jaren maken wij gebruik van de ict-diensten van Exception. Deze werkzaamheden bestaan uit het serverbeheer en het up to date houden van onze soft- en hardware. De ict is cruciaal voor onze organisatie en als deze niet werkt dan staat ons bedrijf stil. Als de ict goed werkt ervaar je dit als vanzelfsprekend, pas als iets het niet doet besef je hoe afhankelijk je hiervan bent. Daarom is een goede en betrouwbare ict-partner van groot belang voor Team 4.

In de afgelopen jaren stonden we voor een aantal uitdagingen, waaronder de aanschaf van een nieuwe server en twee verhuizingen die grote invloed hebben op onze itc. Door de pro-actieve inzet en voorbereiding van Exception zijn deze trajecten vlekkeloos verlopen zonder noemenswaardig productieverlies voor onze organisatie. Door de huidige coronacrisis zijn wij medio maart thuis gaan werken. Dit was weer een uitdaging op ict gebied, maar binnen een dag zijn alle voorzieningen ingericht, zodat wij nu met ongeveer 35 medewerkers probleemloos thuis kunnen werken.

Exception is voor ons de juiste partner met korte lijnen zodat onze vragen op ict gebied snel worden opgepakt. Een fijne bijkomstigheid is dat er servicegerichte mensen werken waar het prettig mee samenwerken is.”