Covid-19: zo werken wij

Bij Exception zijn en blijven we goed bereikbaar tijdens de periode waarvoor de overheid beperkende maatregelen heeft opgelegd. We volgen de richtlijnen van het RIVM en voor ons betekent dat we nog meer dan normaal het geval is ondersteuning leveren op afstand als dat mogelijk is.

We begrijpen echter goed dat onze dienstverlening juist nu voor veel bedrijven nog belangrijker is. Samenwerken, delen van bestanden, snelle apparatuur en verbindingen zorgen ervoor dat we veilig kunnen blijven werken. Daar blijven we bij helpen.

Als we langskomen doen we dat dus op afstand. Wat we eventueel meenemen desinfecteren we en zo zorgen we voor veilige werkomstandigheden. Daar hebben we uiteraard soms medewerking bij nodig en soms vragen we daarom.

Gewoon goed bereikbaar

Verder zijn we gewoon nog steeds goed bereikbaar. Telefonisch en e-mail, via onze supportpagina, of videobellen; net als anders.