Meer kilometers met de NWVG wielrensters

Ook de komende twee seizoenen is Exception sponsor van de vrouwen van de Noordelijke Wielervereniging Groningen, kortweg NWVG. Sinds twee jaar ondersteunen we de bijzonder rap fietsende vrouwen bij het waarmaken van hun ambities. Ons logo flitst langs tijdens de Healthy Ageing Tour, de Boels Ladies Tour en veel andere koersen in binnen- en buitenland.

Het damesteam van NWVG biedt plaats aan alle wielrennende vrouwen van Groningen en (verre) omgeving, zowel voor fanatieke rensters met ambities op (inter-)nationaal wedstrijdniveau als enthousiaste fietsliefhebsters die vooral graag samen trainen.

We zijn trots op het team en de prestaties en staan ook wel eens aan de kant de ondersteuning nog meer kracht bij te zetten. Dat blijven we de komende seizoenen dus vaker doen!

Exception maakte ook de website voor de vrouwen van NWVG. Op die site is meer informatie te vinden over de wedstrijden en de resultaten.