geloven we dat we onze klanten met alle ICT-gerelateerde vraagstukken kunnen helpen. Veel van die oplossingen leveren we zelf, voor andere koppelen we de wens van onze klanten aan de diensten van andere partijen. Zo ontzorgen we en nemen we werk uit handen. Ook levert het een goede kostenbeparing op. We zijn er van overtuigd dat een scherpe prijsstelling en een open aanpak een langdurige relatie met onze klanten garandeert.

Zo realiseren we elke dat dat onze klanten probleemloos kunnen werken.

In 1999

zijn we begonnen bij Exception. Vanuit studentenkamers werden twee eenmansbedrijfjes samengevoegd. Waarom? Omdat we wel eens op vakantie wilden, of een weekje de griep hadden en wie moest onze klanten dan helpen? Er is ondertussen veel veranderd, maar dat belang van onze klanten hebben we nooit ingeleverd. Sterker nog, we zijn steeds beter gaan begrijpen hoe we ze het beste kunnen helpen. Daarom doen we sommige dingen tegenwoordig niet meer (een CMS bouwen, dat kunnen anderen echt veel beter) en zijn we juist begonnen andere dingen wél te doen. Hosting bijvoorbeeld; dat kregen we bij anderen maar lastig op het niveau waarop we dat wilden.

Die groei in dienstverlening weten we nog steeds te koppelen aan een persoonlijke en directe benadering, want uiteindelijk gaat het er niet om wát je doet, maar hoe je dat doet. Daar geloven we al in sinds de vorige eeuw...

 

Kies voor Exception

Vanaf nu totale vrijheid van werken?

Bel ons: 050- 529 0504

Regel het meteen

Zoeken

Over Exception

Exception zorgt al sinds 1999 voor probleemloos werken. Netwerkbeheer, Internet, Hosting, Telefonie en Projectmanagement op een hoog serviceniveau.

Support Tool

Download hier onze Remote Support Tool. Hij is veilig en zonder problemen te installeren. Geef daarna het ID aan ons door wanneer we vanaf afstand helpen. Wij kijken dan direct mee.

Contact

Werkplaats: MediaCentrale
Helperpark 298-A
9723 ZA Groningen

Post: Postbus 5052
9700 GB Groningen

Telefoon: 050- 529 0504
Email: info@exception.nl