Het gaat goed met het probleemloos werken; steeds meer bedrijven en organisaties maken er elke dag maar wat graag gebruik van. Om ervoor te zorgen dat ze dat vandaag, morgen maar ook nog lang daarna kunnen blijven doen, zoeken we versterking. Iemand om mee te helpen elke dag vrijheid van werken mogelijk te maken voor onze klanten.

Ben jij dat?

We zoeken een iemand die ons kan helpen netwerken op te zetten, te beheren en die als consultant kan optreden voor onze klanten. In vacaturetermen noemen we dat:

Senior Networkengineer / ICT Consultant

We willen graag met je praten als je een allrounder bent die op zoek is naar zelfstandigheid, aansprekende projecten en enthousiast wordt van elke dag de beste oplossing zoeken voor onze klanten.

En juist omdat we dat elke dag doen hebben we voor deze vacature de hulp gevraagd van ASBR YouManagement. Je kunt bij hen terecht voor alle informatie, vragen en reacties naar aanleiding van deze vacature. Neem dus zo snel mogelijk contact op, want probleemloos werken is een keuze!

Bekijk deze vacature op de website van ASBR YouManagement.

Kies voor Exception

Vanaf nu totale vrijheid van werken?

Bel ons: 050- 529 0504

Regel het meteen

Zoeken

Over Exception

Exception zorgt al sinds 1999 voor probleemloos werken. Netwerkbeheer, Internet, Hosting, Telefonie en Projectmanagement op een hoog serviceniveau.

Support Tool

Download hier onze Remote Support Tool. Hij is veilig en zonder problemen te installeren. Geef daarna het ID aan ons door wanneer we vanaf afstand helpen. Wij kijken dan direct mee.

Contact

Werkplaats: MediaCentrale
Helperpark 298-A
9723 ZA Groningen

Post: Postbus 5052
9700 GB Groningen

Telefoon: 050- 529 0504
Email: info@exception.nl