Wij vinden dat het beheren van een netwerk meer is dan het aan elkaar knopen van apparaten. Natuurlijk zullen alle werkplekken, servers, printers en tussenliggende apparaten en kabels goed verbonden en ingericht zijn. Veel belangrijker is het dat iedereen er snel en makkelijk mee kan werken. Probleemloos werken zelfs. Daarom houdt het niet op als alles goed werkt, het houdt pas op als iedereen goed werkt. 
 


De netwerken die wij aanleggen en beheren zijn daarom aangepast aan organisaties en de mensen die er werken. Het is niet compleet anders en niet allemaal maatwerk, we letten immers op de kosten. Het zit veel vaker in de kleine dingen, de handigheidjes en de eerste keuzes die we gemaakt hebben na goed in kaart gebracht te hebben waar het om gaat. Onze klanten kunnen daardoor makkelijker en sneller werken, wanneer ze onderweg zijn of thuis waarbij ze altijd goed ondersteund worden. We helpen en adviseren en blijven dat doen. Zo realiseren we netwerken die altijd goed blijven werken en bovendien veilig zijn.

Een eigen netwerk aan de cloud koppelen biedt verdere voordelen op het gebied van snelheid, kostenbesparing en veiligheid. Onze eigen cloud-omgeving is hiervoor dan ook optimaal ingericht. Een geheel eigen netwerk, een hybride vorm of alles in de cloud behoren daarmee allemaal tot de mogelijkheden die we graag toelichten.

Kies voor Exception

Vanaf nu totale vrijheid van werken?

Bel ons: 050- 529 0504

Regel het meteen

Zoeken

Over Exception

Exception zorgt al sinds 1999 voor probleemloos werken. Netwerkbeheer, Internet, Hosting, Telefonie en Projectmanagement op een hoog serviceniveau.

Support Tool

Download hier onze Remote Support Tool. Hij is veilig en zonder problemen te installeren. Geef daarna het ID aan ons door wanneer we vanaf afstand helpen. Wij kijken dan direct mee.

Contact

Werkplaats: MediaCentrale
Helperpark 298-A
9723 ZA Groningen

Post: Postbus 5052
9700 GB Groningen

Telefoon: 050- 529 0504
Email: info@exception.nl