ISO Certificering

ISO IEC 27001 logo

Exception is gecertificeerd volgens de ISO/IEC 27001 norm.

Onze standaarden voor informatiebeveiliging voldoen aan de ISO/IEC 27001 norm. Deze norm specificeert informatiebeveiliging en omschrijft hoe procesmatig met het beveiligen van informatie wordt omgegaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van de informatie binnen de organisatie zeker te stellen.

Om dit te garanderen hanteren wij een geheel van preventieve maatregelen, procedures en processen. Hiermee zijn wij, onze klanten en relaties verzekerd van een optimaal beveiligde en beschikbare informatievoorziening.

Wij gaan serieus met informatiebeveiliging om en als voor u hetzelfde geldt, dan vindt u in ons de juiste partner.

Wilt u meer weten over optimale zekerheid over uw bedrijfsgegevens met een hoge beschikbaarheid, neem dan contact met ons op. Probleemloos werken betekent ook veilig werken.

Certificering op basis van ISO/IEC 27001 is volledig optioneel maar wordt in toenemende mate geëist van leveranciers en zakelijke relaties door organisaties die zich (terecht!) zorgen maken over de veiligheid van hun gegevens en de beveiliging van die gegevens door de supply chain of een netwerk.

Volgens het ISO onderzoek van 2014 waren er in dat jaar net geen 24.000 certificaten uitgegeven.

bron: www.iso27001security.com