We vinden het wel eens lastig om kort en bondig uit te leggen wat we doen. Het is nogal wat als je het allemaal optelt. Iedere klant heeft namelijk eigen wensen en daar zoeken wij de praktische oplossingen bij. Het komt er op neer dat wij ervoor zorgen dat onze klanten probleemloos kunnen werken. 

Hoe kunnen wij de technische middelen zo optimaal mogelijk inzetten, welke processen kunnen er verbeterd worden en hoe wordt het de gebruikers makkelijker gemaakt? Dat zijn vragen die wij ons regelmatig stellen en die we ook aan onze klanten voorleggen. Ondertussen hebben we dan ook redelijk wat ervaring wat goed werkt en van welke dingen je maar beter snel afscheid kunt nemen. Dat is wel eens lastig en ook daar helpen we bij. Wij geloven namelijk niet in een leverancier die direct weer vertrokken is; volgens ons zijn de veranderingen veel succesvoller wanneer ze met de juiste aandacht in een bedrijf "neergezet" worden. Het rendement is dan niet alleen groter, de gebruikers zijn ook nog eens tevreden en uiteindelijk is dat waarvoor we het allemaal doen.


Onze klanten getuigen daar trouwens graag van. Zo zorgen we voor een langdurige relatie waarin continu ruimte is voor verbetering, besparing en inzet van de nieuwste mogelijkheden. Kies voor Exception. Kies voor probleemloos werken.

Kies voor Exception

Vanaf nu totale vrijheid van werken?

Bel ons: 050- 529 0504

Regel het meteen

Zoeken

Over Exception

Exception zorgt al sinds 1999 voor probleemloos werken. Netwerkbeheer, Internet, Hosting, Telefonie en Projectmanagement op een hoog serviceniveau.

Support Tool

Download hier onze Remote Support Tool. Hij is veilig en zonder problemen te installeren. Geef daarna het ID aan ons door wanneer we vanaf afstand helpen. Wij kijken dan direct mee.

Contact

Werkplaats: MediaCentrale
Helperpark 298-A
9723 ZA Groningen

Post: Postbus 5052
9700 GB Groningen

Telefoon: 050- 529 0504
Email: info@exception.nl