Over Ons

Bij Exception geloven we dat we onze klanten met alle ICT-gerelateerde vraagstukken kunnen helpen. Veel van die oplossingen leveren we zelf, voor andere koppelen we de wens van onze klanten aan de diensten van andere partijen. Zo ontzorgen we en nemen we werk uit handen. Ook levert het een goede kostenbesparing op. We zijn er van overtuigd dat een scherpe prijsstelling en een open aanpak een langdurige relatie met onze klanten garandeert.

Zo realiseren we elke dag dat onze klanten probleemloos kunnen werken.

Service volgens Exception

Probleemloos werken is kiezen voor de logische weg : Exception. Om serverruimte te huren, om bedrijfszekerheid in te kopen. Netwerkbeheer, Internet, Hosting en Telefonie. Technisch knap doordacht, vanzelfsprekend en zonder beperkingen. Maar mag het toch nog ietsje meer zijn?

Wij gaan namelijk graag net even wat verder dan anderen. Inderdaad, what´s in a name? Kies voor het serviceniveau dat je van onze dienstverlening mag verwachten. Want je hebt service en service.

  • Gestroomlijnd werken op kantoor of waar dan ook.

Netwerkbeheer - Hosting - Internet - Telefonie

De logische weg. Simpel als het simpel kan, alle aandacht als het eens wat lastiger is. Altijd een oplossing. Voor een eerlijke prijs. Optimale service & samenwerking, maximaal makkelijk & betrouwbaar. De voordelen hoeven we eigenlijk niet eens te benoemen. Superveilige, doelgerichte automatisering die doet wat hij moet doen.

Wij regelen het allemaal. Join the Cloud. Zodat u ongestoord kunt doorwerken. Wel zo geloofwaardig.

  • Mensenwerk, voor en door kritische mensen.

Projecten

Duidelijke afspraken met een strakke planning en helder verwachtingspatroon vormen de basis voor onze projecten. ICT-projecten die bijdragen aan succesvol ondernemen. Voor onze eigen projecten bij onze klanten een prettig gegeven.


Staat u voor een opgave of complex project waarvoor u niet de capaciteit of alle specifieke kennis aan boord heeft? Of bent u op zoek naar een objectieve aanpak en inbreng van iemand die het vaker gedaan heeft en verschil kan maken? Ook voor andere partijen waar helder projectmanagement gevraagd wordt leveren wij met diezelfde duidelijkheid een bijdrage aan het realiseren van de gewenste veranderingen.


Wij helpen organisaties bij (complexe) ICT vraagstukken. Wij assisteren partijen in een projectsituatie op verschillende manieren. Vanuit een onafhankelijke positie zijn wij extra goed in staat om ook multi-party projecten met een grote diversiteit aan betrokken partijen te managen.

We hebben vertrouwen in de capaciteit van Exception om al onze ICT vragen op te lossen.

Jan Geert Vierkant, Noord Nederlands Orkest

Exception heeft een zeer hoog serviceniveau en gaat voor de lange termijn en de klantrelatie.

Bas Hazewinkel, Telegraaf Media Groep

We kunnen ons geen misstap veroorloven. Vooral daarom ben ik blij dat Exception ons helpt.

Jeroen Mennema, RTV Noord

@InaEbbinge1 goed te lezen, gelukkig! Dan komen je onderweg vast wel tegen, succes met trainen!

Contact

Wij zijn gevestigd in de MediaCentrale in Groningen, makkelijk bereikbaar via snel- en ringweg en op loopafstand van NS Station Groningen-Europapark.

Bij de MediaCentrale is het parkeren gratis.

Miscellaneous Information:
Email adressen worden door ons nooit gedeeld.
Ongeldig formulier
Sent successfully!
Address
Werkplaats:Helperpark 298-A 9723 ZA Groningen Postadres:Postbus 5052 9700 GB Groningen
E-mail
info@exception.nl
Phone
050- 529 05 04
Fax
050- 526 47 46
Website

Kies ook voor probleemloos werken
en bel ons direct: 050- 529 0504